Op dit moment zoekt Veritech docenten/trainers m/v (ZZP/parttime)

Veritech

Veritech is een gerenommeerde opleider, met ruime ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid, milieu en risicomanagement. Veritech ontwikkelt en verzorgt maatwerkopleidingen en combineert dit veelal met de implementatie van zorgsystemen zoals VCA, ISO, elektrische veiligheid (NEN 3140 en NEN 3840). Daarnaast beschikt Veritech over een webshop voor de open inschrijving van opleidingen. Werken bij Veritech betekent werken in heel Nederland, want de diensten van Veritech worden door heel Nederland verzorgt.

De docenten en adviseurs van Veritech zijn qua theoretische kennis en vaardigheden optimaal geschoold. Juist door hun sterke affiniteit met de praktijk, de betrokkenheid bij de klant en haar organisatie en hun onderlinge professionele contacten, geven zij veel meer dan een enkelvoudig advies of een standaard opleiding. Op grond van haar betrouwbare, bruikbare en praktische opleidingen en adviezen, brengt Veritech in nauwe samenspraak met haar opdrachtgevers, bedrijven naar een hoger niveau waarbij de opgedane kennis en vaardigheden van alle medewerkers direct in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn.

Werken bij Veritech?

Durft u de uitdaging aan? Durft u met passie, gedrevenheid, vakkundigheid en enthousiasme onze opleidingen en cursussen te verzorgen, dan bent u bij Veritech aan het juiste adres. Steeds meer opdrachtgevers hebben groot vertrouwen in de opleidingen van Veritech, waardoor uitbreiding van het team met meer enthousiaste vakdocenten noodzakelijk is. Heeft u een veiligheidskundige achtergrond en/of ervaring met hoog- en/of laagspanning, dan zoeken we u. Misschien geeft u volgende week trainingen op onze vestiging in Drachten en volgende maand in-company trainingen in het practicum in Amersfoort. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het praktisch doceren van opleidingen op het gebied van kwaliteit, milieu en (elektrische) veiligheid. U zult als docent van Veritech opleidingen op maat verzorgen bij diverse opdrachtgevers waaronder: overheden, waterschappen, productie-industrie, installateurs, woningbouwverenigingen, aannemers en handhavers.

Betrokken, zelfstandig en flexibel?

Bent u betrokken, zelfstandig, bereid om te leren, verantwoordelijk en leergierig, dan bent u bij Veritech van harte welkom.

Wij zijn op zoek naar docenten en trainers met ervaring in één van de volgende vakgebieden:

 

Beschikt u daarnaast over goede contactuele en didactische eigenschappen en bent u klantvriendelijk en dienstverlenend? Dan bent u als zelfstandige of op basis van een parttime contract de juiste docent.

Wilt u ons team komen versterken? Schrijf, bel of mail met Veritech.

Contactgegevens:
Veritech B.V.
Dopheide 4a
9202 PB  Drachten
Telefoon:    +31 (0)85 401 1010
Email:          info@veritech.nl